God gärning

2013-12-27 /03:29:55 Vardagen
Det var för över ett år sedan jag såg en bild på WeHeartIt som fick mig att fundera. Jag gick sedan i ett halvår och funderade och planerade för mig själv. Höll planerna helt för mig själv eftersom de kändes personliga och sköra på något sätt. Valde i höstas att prata med familjen och närmaste vännerna om detta och nu - några månader efter det, runt ett år efter jag sett bilden så har jag gjort det! 

Jag samlade ihop kläder och filtar och mina pengarsamlingar. Av detta gjorde jag i ordning över 50 paket av filtar, mjukiströjor, skjortor, t-shirts, matlådor, vatten, tandborstar och tandkrämer. Under förmiddagen och tidiga eftermiddagen av julafton åkte jag (med hjälp av min pappa som chaufför) runt i Stockholms stad och delade ut dessa till hemlösa! 

Jag är verkligen ingen hjälte och heller ingen speciell människa på grund av det här. Jag bara valde att göra något litet extra för de som har det sämre än mig. Och jag är en student och badar inte i pengar, men totalsumman på allt det här ligger mellan 200-300kr, vilket det verkligen var värt för att få sprida ett leende på de människornas läppar! 

Det krävs inte mycket för att göra gott, och hjälps människor åt så krävs det inte mycket för att nå förändring!! Kom ihåg det! 
Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
VIP

E-postadress:

Din blogg:

Kommentar: