God gärning

2013-12-27 /03:29:55 Vardagen
Det var för över ett år sedan jag såg en bild på WeHeartIt som fick mig att fundera. Jag gick sedan i ett halvår och funderade och planerade för mig själv. Höll planerna helt för mig själv eftersom de kändes personliga och sköra på något sätt. Valde i höstas att prata med familjen och närmaste vännerna om detta och nu - några månader efter det, runt ett år efter jag sett bilden så har jag gjort det! 

Jag samlade ihop kläder och filtar och mina pengarsamlingar. Av detta gjorde jag i ordning över 50 paket av filtar, mjukiströjor, skjortor, t-shirts, matlådor, vatten, tandborstar och tandkrämer. Under förmiddagen och tidiga eftermiddagen av julafton åkte jag (med hjälp av min pappa som chaufför) runt i Stockholms stad och delade ut dessa till hemlösa! 

Jag är verkligen ingen hjälte och heller ingen speciell människa på grund av det här. Jag bara valde att göra något litet extra för de som har det sämre än mig. Och jag är en student och badar inte i pengar, men totalsumman på allt det här ligger mellan 200-300kr, vilket det verkligen var värt för att få sprida ett leende på de människornas läppar! 

Det krävs inte mycket för att göra gott, och hjälps människor åt så krävs det inte mycket för att nå förändring!! Kom ihåg det! 
Tränar vit bakgrund

2013-12-16 /10:57:09 Foton
Har inte skaffat mig pappersbakgrunder och bakgrundsstativ och allt som har med bakgrund att göra än, så jag jobbar med de bakgrunder som redan finns... 
Har ett tag idag jobbat med att få till en vit bakgrund. Då menar jag en kritvit, inte sådan 'vit' som egentligen blir grå och flammig. Funkade faktiskt helt okej! 
Eftersom jag endast testade så gjorde jag ingen bra bild. 

Oredigerad bild, random objekt som var närmast bär jag behövde nåt att fota, haha. 

Tränar svart bakgrund

2013-12-16 /01:59:12 Foton
Mitt intresse av foto är jättehögt och det har funnits tid över senaste veckan, så igår drog jag upp lite verktyg och började träna att fota med svart bakgrund...
Bilden är dock inte tagen med svart bakgrund, utan denna är med min säng/mitt fönster i bakgrunden, men även det går att få svart!! 
Föreställningsaffisch

2013-12-12 /11:05:22 Foton
Förrförra veckan fick jag i uppdrag att göra tre olika föreställningaaffischer. Här är ena av dem, de andra två ligger på paddan, som jag inte har tillgänglig för tillfället. 
Nattlig inspiration

2013-12-12 /02:04:25 Inspiration

Mig för stunden

2013-12-12 /01:53:39 Vardagen
Somnade medan jag pluggade tidigare idag och vaknade runt 10 nu på kvällen... Sedan dess har mitt huvud gått på högvarv. Tänker på allt och alla. Ska upp om tre och en halv timme, och hur mycket jag än försöker så kan jag inte lyckas somna.  
rea

2013-12-10 /20:55:28 Vardagen
Precis som många andra klädföretag, har HM nu dragit igång rea under december. Med 'normala' rabatter på allt från 10% rabatt. Medan jag bläddrar igenom produkterna så kommer jag över dessa.... Haha! Två bandeauBHar för 4kr! Hur tänkte de då? 


Vinnare

2013-12-09 /23:11:12 Vardagen


När jag strosade omkring på fotomässan för någon vecka sen, vilket var huuur grymt som helst, så såg jag en tävling där man skulle fota bästa bilden på mässan och skicka in. Tänkte ju ändå fota där så kunde lite gärna skicka in, sagt och gjort.

Någon vecka senare bläddrar jag på startsidan på min Facebook, när jag plötsligt ser min bild. Shockad stannar jag och börjar läsa texten till den.

Haha, kan fortfarande inte tro det!?!! Helt sjukt! Jag ska få en kamera! GAAAAH!!!! Har gått och längtat efter den nu i nån vecka och den lär väl dyka upp på posten vilken dag som helst! 

Känner mig som en treåring som väntar på julen, och även om jag vet vad som är i paketet så är jag lika exalterad ändå!!! 

Visst har jag en systemis som fortfarande kommer vara min bästa vän, men det kan ju inte skada med en grym liten sak, som man kan ta med överallt!?? Vecka 49

2013-12-08 /20:59:29 Vardagen

Har varit ledig under den här veckan, även fast "ledig" inte riktigt passar... 
Mina dagar har bestått av att sova tills jag vaknar av mig själv för att sedan plugga (skriva uppsatser, göra uppgifter osv.) tills jag blir trött och somnar igen. Fast det har gått riktigt bra och är bara några uppgifter från att bli klar innan jul! Wihooo!!!